Postaráme se o váš

#social

Zvýšíme #zásah #zapojení #objednávky #tržby

Ať už potřebujete komplexní obsahovou strategii, nebo jen kvalitní reels či stories na vaše profily, víme jak na to.

Chci správu sítí

Reference

Zajistíme komplexní správu

Plánování

Správná strategie je klíč k úspěchu. Vytvoříme vám detailní strategii i obsahový plán, který přizpůsobíme vašemu publiku a cílům. Navrhnutá strategie zohledňuje analýzu aktuálních trendů, cílového trhu a konkurence, čímž zajistíme, že vaše příspěvky budou mít co nejvyšší #reach.

Copywriting

Kvalitní texty jsou klíčem k zapojení a udržení vašeho publika. Nabízíme copy, které zaujme a nepustí. Vymyslíme poutavé příspěvky i reklamní texty, které přitáhnou pozornost a podpoří interakci.

Produkce

Fotky, které zachytí ten správný moment, poutavá videa a kvalitní audio obsah – zkrátka vše, co potřebujete pro úspěch na sociálních sítích. Zajistíme kompletní produkci, od prvotního nápadu až po realizaci. Finální výstupy efektivně zrecyklujeme pro různé typy příspěvků, čímž zajistíme maximální využití na všech platformách.

Grafika

S námi budete vidět. První dojem uděláte jen jednou. A naši grafici to ví. Vytvoří vám atraktivní vizuály, které budou rezonovat s vaším brandem. A zvládnou vše - od příspěvků na sociální sítě po infografiky a animace.

Report

S námi budete plnit cíle. Detailní report, ve kterém uvidíte všechny důležité metriky, budete mít k dispozici kdykoli a navíc v reálném čase. Sledujeme nejnovější trendy a na základě dat navrhujeme vylepšení, která můžeme okamžitě implementovat do vaší komunikace, tak abyste byli vždy o krok napřed před konkurencí.

Community management

Budování silné komunity kolem vašeho brandu je základ úspěchu. Postaráme se o interakci se sledujícími, zodpovíme jejich dotazy a v případě drobných zádrhelů zajistíme důstojnou diskuzi.

Mám zájem

Uživatelsky generovaný obsah

Víte, že UGC má na sítích až 7x vyšší míru zapojení? My to víme! Postaráme se o to, aby byli vaši fanoušci hvězdami vašich sociálních sítí.

Umělá 
inteligence

Poslední studie ukazují, že AI dokáže zvýšit efektivitu reklam až o 50 %. Zapojíme AI tak, aby vaše sítě byly vždy o krok napřed a odlišily se od konkurence.

Uzavřené skupiny
a komunity

Víte, že 50 % internetové populace je členem aspoň jedné uzavřené skupiny? Vaši cílovou oslovíme přesně tam, nebo si vytvoříme vlastní online komunitu, které pomůžeme růst.

Používání klíčových slov

Klíčová slova jsou základ. Vašemu byznysu napasujeme taková, která jsou pro vás charakteristická. Posty s relevantními hashtagy zvyšují míru interakce až o 12,6 %.

Řekneme vám svůj názor

Audit sociálních sítí zdarma

Pokud tápete ve světě sociálních sítí a nejste si jisti, zda je vaše strategie správná, zanechte nám zde kontakt a my se na to podíváme.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů

    Najdeme vám influencery

    Tito influenceři s námi spolupracovali v minulosti. Najdeme ty pravé i pro váš projekt.

    Vojta & Betty

    Karolína Krézl

    Vjačeslav Vinogradov

    Práža

    Martin Rota

    Sociální sítě
 v České republice

    Rozjeďte byznys tam, kde lidé tráví čas. Podle posledních údajů je na sítích 77 % české populace, což je zhruba 8 milionu Čechů. Pomůžeme vám toho využít.

    Uživatelé
    v České republice

    Od Facebooku přes YouTube po TikTok. Sociální sítě nabízejí firmám unikátní cesty k různým věkovým skupinám. Ukážeme vám, jak na to.

    Máte zájem o správu sociálních sítí?

    Udělejte první krok a my se vám ozveme.

      Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů

      Kontakt

      Jankovcova 1603/47A, 170 00 Praha 7-Holešovice

      Ukázat na mapě